S.C. SEDCOM LIBRIS S.A.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Compania SEDCOM LIBRIS (rețea de librării, tipografie, trust editorial, birou de traduceri) este o societate ieşeană cu tradiţie în difuzarea de carte, dar şi a unei game diversificate de produse de papetărie, birotică şi jucării. Librăriile SEDCOM LIBRIS Iaşi dispun de o ofertă impresionantă de titluri, promovând şi distribuind un fond de carte diversificat şi reprezentativ, furnizat de majoritatea editurilor din ţară.

Prezentarea unui fond variat de carte care răspunde cu eficienţă exigenţelor clienţilor, stimularea plăcerii pentru lectură prin lansări de carte, precum şi prin organizarea Târgului de Carte LIBREX, a Târgului de Cărți și Arte Frumoase ARCA LUI GUTENBERG și a Târgului pentru Școală EXCELSIOR, receptarea şi focalizarea pe cerinţele pieţei, precum şi implicarea profesională a peste o sută de angajaţi sunt factori reali care au determinat impunerea societăţii în peisajul economic şi cultural ieşean şi naţional prin competitivitate, dinamism şi flexibilitate.