ROTEC SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Rotec este una dintre firmele care își desfășoară activitatea în Buzău, dar care, odată cu trecerea timpului, a reușit să fie cunoscută atât pe plan național, cât și internațional ca important producător de utilaje, subansamble şi piese de schimb pentru mai multe industrii: metalurgică, siderurgică, industria cimentului, construcţii metalice, cazane de abur şi apă caldă sau reductoare.Situat geografic in partea de sud-est a Romaniei, orasul Buzau este un important centru comercial ce leaga patru regiuni ale Romaniei: Muntenia, Transilvania, Moldova si Dobrogea. Printre firmele de notorietate din orasul Buzau un loc important il detine ROTEC SA. Societatea a fost infiintata in 1971, ca producatoare de utilaj metalurgic. In anul 2001 ROTEC Buzau a trecut in proprietate privata.ROTEC este acum una din cele mai importante unitati, avand flexibilitate in executarea celor mai diferite si complexe echipamente pentru industria siderurgica si metalurgica, industria cimentului, industria chimica si petrochimica, industria energetica, industria constructiilor de masini, constructii civile si industriale. Orientata spre satisfacerea cerintelor clientilor, ROTEC Buzau este permanent preocupata de a dezvolta si livra produse de un nivel calitativ superior. Pentru atingerea acestor scopuri ROTEC Buzau se axeaza pe: folosirea specialistilor in toate domeniile de activitate ale organizatiei.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.