JIUL SA

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Ramada Plaza Craiova reprezinta destinatia-cheie pentru calatoriile de business si de leisure din Craiova si din regiune.
Ca oaspete al nostru vei beneficia de conditii de cazare luxoase, de o gastronomie excelenta si de un centru SPA superb, toate completate de infrastructura ultramoderna pentru organizarea de evenimente.

PRIMA ADRESA DE BUSINESS

Amplasat strategic, in proximitatea celei mai importante intersectii a orasului si la o distanta mica fata de gara principala si de aeroport, Ramada Plaza Craiova este extrem de usor accesibil pentru calatorii de business.

Centrul nostru de business ofera infrastructura specifica de birou, computere performante si conexiune la internet de mare viteza. Cele 4 sali de conferinta sunt echipate cu tehnologii de ultima ora pentru a gazdui intalniri de afaceri, evenimente corporative sau congrese si conferinte de mari dimensiuni.

DESTINATIA FAVORITA DE RELAXARE

Aflat chiar in centrul orasului, Ramada Plaza Craiova este unul din locurile preferate pentru petrecerea timpului liber. Restaurantele si barurile din incinta Ramada Plaza ofera o experienta gastronomica memorabila, în timp ce zona de SPA & WELLNESS atrage irezistibil prin facilitatile de sport si recreere, prin piscina interioara încalzita, cat si cu dusurile emotionale.

Pentru a sarbatori în mod spectaculos evenimentele importante din viata ta, îti oferim o sala de bal si decoruri minunate, precum si o întreaga echipa de event management care sa te asiste în organizare.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.