S.C.DEEP SERV 2000 S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

DEEP SERV este o companie de servicii integrate, respectiv curatenie profesionala, alpinism utilitar, servicii speciale tehnologice, intretinere spatii exterioare, deratizare/dezinsectie/dezinfectie, managementul deseurilor, etc., cu acoperire nationala, cu peste 1100 de angajati si cu o experienta in industrie de peste 21 de ani.

In ultimii 10 ani suntem in top 10 companii la nivel national si administram peste 100 de clienti din diferite domenii de activitate si peste 700 de locatii in toata tara.
 

Vrem ca in urmatorii 5 ani sa fim lideri pe piata din Romania iar in urmatorii 10 ani sa cucerim piata din Europa, devenind astfel companie multinationala. Motivul principal pentru care vrem sa facem acest pas este sa aratam ca si mediul de afaceri romanesc are potential de crestere sustenabila si nu in ultimul rand, ne dorim sa ridicam gradul de fericire al angajatilor nostri.
 

In DEEP SERV noi lucram pe obiective clare si masurabile. Asa ca, daca consideri ca iti poti asuma responsabilitatea pentru obiective masurabile, atunci te rugam sa aplici pentru ca te vrem la noi in companie sa facem istorie!

                                      

Media
LOGI COMPANIE

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.