ADULT CONSTRUCT SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Compania ADULT CONSTRUCT SRL face parte dintr-un grup de firme cu capital privat, cu sediul central in localitatea Dumbrava Rosie, judetul Neamt avand ca obiect principal de activitate importul si distributia, la nivel national de materiale de constructii si decoratiuni interioare. 
ADULT CONSTRUCT SRL comercializeaza o gama diversa de lambriuri şi accesorii din lemn, dusumea, pazie, sipca pentru gard, lambriu şi accesorii din PVC, vată bazaltică, cărămidă decorativă, tabla si produse din tabla etc. Produsele companiei sunt competitive pe piata romaneasca si inregistreaza o crestere continua a cererii.
Prezenta pe piata din anul 2002, compania a cautat sa reprezinte un partener si un furnizor serios si de incredere al clientilor sai, fiind in momentul de fata unul dintre liderii pietei de profil.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.