Rosal Grup SRL

check_circle Companie verificată
4

Rosal Grup SRL

check_circle Companie verificată
4

Despre

Rosal Grup este un holding cu capital integral privat romanesc. Activitatea principala este de colectare si reciclare de deseuri, amenajare spatii verzi, curatenie stradala si deszapezire in Sectorul 3 din Bucuresti si (partial) in Cluj, Suceava, Ramnicul Valcea si Baia Mare. Firmele din grupul Rosal acopera insa domenii largi de activitate - Rosal Electronics este producatorul DVD-playere E-Boda, Rosal Clima este importator si producator de aparate de aer conditionat, Aerosal ofera servicii de aviatie usoara si este editorul unor publicatii de specilitate, Rosal Ortopedic realizeaza proteze pentru persoane cu dizabilitati iar Realitatea TV, TVSport, Etno TV sau Taraf TV sunt cateva din proiectele media initiate si desprinse din cadrul grupului Rosal.
SC Rosal Grup are in prezent peste 1500 de salariati in sediile din Bucuresti si din tara.
Compartimentul IT al SC Rosal Grup are o echipa de 3 IT Pro pentru administrare resurse IT si helpdesk si 3 programatori cu responsabilitati de proiectare si implementare de solutii software ce sunt exploatate exclusiv in cadrul grupului (contabilitate, gestiune, resurse umane/salarizare, CRM, gestiunea parcului auto).

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Sos. Dudesti Pantelimon nr.2-4-6, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close