Rom Bowling INTL SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Suntem DISTRIBUITORI AUTORIZATI (EXCLUSIV) ROMANIA pentru QubicaAMF Wordwide, cel mai mare producator de echipament de bowling, cat si pentru firmele de renume ce produc simulatoare video si alte jocuri distractive (SEGA, NAMCO, LAI, EyeClick, Cogan, IE Park ).Cumparatorii produselor noastre pot confirma seriozitatea de care am dat dovada, cat si calitatea echipamentului. Angajatii nostri au fost instruiti si scolarizati in acest domeniu de activitate. Detinem certificarile ABC, WIBC si ISO 9001 pentru accesoriile si produsele oferite. Calitatea serviciilor este cea mai mare realizare a noastra.Obiective principale : solutii pentru fiecare beneficiar in parte privind configuratia in functie de indicii de zona, concurenta, potential de amortizare, etc. Instalatiile sunt aprobate si omologate de Federatia Americana de Bowling, ceea ce asigura cel mai inalt standard calitativ. Simulatoarele sunt cu stampila "CE Compliant".Oferta de SERVICE, include garantie si post-garantie, manuale de instructiuni privind intretinerea masinilor automate si a liniilor de bowling, training, marketing si management, asistenta 24/7, modernizari si restilizari, accesorii si parti de schimb livrabile in maxim 24 h.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.