RIVER DEVELOPMENT SRL

9

RIVER DEVELOPMENT SRL

9

Despre

River Development este o companie cu capital privat integral autohton, dezvoltator si administrator al parcului industrial Sema Parc precum si a parcului de afaceri Sema Office. Compania este implicata in planificarea, dezvoltarea si gestionarea proiectelor imobiliare specifice, oferind solutii la cheie adresate investitorilor. River Development este hotarat sa livreze cu succes proiectele initiate si sa isi extinda portofoliul cu alte proiecte de amploare.

 

River Development  isi propune sa continue rolul sau de jucator consacrat pe piata imobiliara la nivel national si regional prin implicarea sa in cadrul Sema Office, parte din Sema City- cel mai mare proiect de reconversie urbana a unei foste zone industriale din Bucuresti, care intentioneaza sa devina o ancora de credibilitate si reputatie prin dimensiunea si unicitatea conceptelor.

 

Despre Sema City

Este un proiect de tip mixed-use ce implica dezvoltarea pe urmatoarele destinatii: parc de afaceri care cuprinde cladiri de birouri de clasa A (Sema Office), zona comerciala si ansamblu rezidential.

 

Sema Office

Faza I de dezvoltare

Primele doua cladiri de birouri inchiriate inca din faza de dezvoltare si vandute fondului austriac de investitii Europolis in tranzactia anului 2006, au primit doua distinctii internationale “Cel mai bun proiect de birouri din anul 2008“ acordat de EuropaProperty in cadrul SEE Real Estate Awards si de catre CIJ Journal la Gala Premiilor CEE

 

Faza II de dezvoltare

 

A inceput prin demararea lucrarilor la cladirea de birouri Bruxelles, de tip courtyard, in anul 2014. Cladirea Bruxelles a fost finalizata in anul 2016 si este in prezent total functionala ti ocupata de companii care activeaza in domeniul juridic, IT si financiar. Printre chiriasi se numara Tribunalul Bucuresti, Sectia a VI-a civila, a VII-a civila, Temenos Romania, British American Shared Services Europe, PTC Eastern Europe. In anul 2016 au inceput lucrarile la alte doua cladiri de birouri de tip courtyard, cladirea Paris si cladirea Berlin, constructii care au termen de finalizare  finalul anului 2017.

 

 

Social

Contact

Splaiul independentei, nr 319, bucuresti