RIVER DEVELOPMENT SRL

check_circle Companie verificată
8

RIVER DEVELOPMENT SRL

check_circle Companie verificată
8

Despre

River Development este un dezvoltator imobiliar autohton, susținut de o echipă puternică de profesioniști cu o vastă experiență în planificarea, dezvoltarea și gestionarea de proiecte imobiliare. Prin conceptele, amploarea și unicitatea proiectelor aflate în derulare și a celor care vor urma, și nu în ultimul rând prin abordarea inovativă și curajoasă, River Development își propune schimbarea arealul central-vestic al Bucureștiului, redând societății un spațiu urban modern și armonios pentru oamenii care aleg să locuiască sau să lucreze aici.

 

În prezent, River dezvoltă proiectele THE LIGHT (Bulevardul Iuliu Maniu) și SEMA Parc (Splaiul Independenței). Master Planul SEMA Parc presupune o dezvoltare imobiliară întinsă pe aproximativ 41 de hectare și o suprafață totală construită care, la finalul proiectului, va atinge aproximativ 1 milion mp construiți.

 

Despre Sema Parc

Sema Parc este cel mai mare proiect de reconversie urbană a unei foste zone industriale. Este un proiect de tip mixed-use ce implică dezvoltarea pe următoarele destinații: parc de afaceri care cuprinde clădiri de birouri de clasă A si B, zonă comercială și ansamblu rezidențial. Amplasarea central-vestică, într-o comunitate activă, tinerească, accesul la metrou și alte mijloace de transport în comun precum și excelența dovedită în construcții a dezvoltatorului sunt elementele de care vei beneficia în Sema Parc.

 

Componenta de birouri clasa A din cadrul Sema Parc include trei faze principale:

Faza I de dezvoltare:

River House - primele două clădiri de birouri in suprafata de 47.000 mp au fost închiriate încă din faza de dezvoltare și vândute fondului de investiții austriac Europolis, actual CA Immo.

 

Faza II de dezvoltare:

Clădirea Bruxelles – suprafata 13.488 mp a fost finalizată în 2016, în prezent fiind funcțională și închiriată aproape integral.

 

Clădirea Paris – suprafață 10.077 mp, a fost livrată în ianuarie 2018, în prezent fiind funcțională și închiriată partial.

 

Clădirea Berlin – suprafata 14.817 mp, finalizată în septembrie 2019.

 

Faza III de dezvoltare :

Cladirile de birouri London si Oslo, în suprafață totală de 31.524 mp închiriabili și peste 22.000 mp subterani (parcari), termen de finalizare T2 2021.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Splaiul independentei, nr 319, bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close