Revera Assisted S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Enayati Medical City a fost gândit timp de 8 ani de Dr. Wargha Enayati, fondatorul Rețelei Private Regina Maria, ca o continuare firească a misiunii sale de a îmbunătăți sistemul medical românesc, de a crea piață acolo unde nu există așa cum a făcut-o și prin deschiderea primei rețele private de sănătate, introducerea abonamentelor medicale și a multor altor inovații care au adus azi piața la un nivel de dezvoltare semnificativ, chiar și comparativ cu țările europene.

Enayati Medical City este primul Oraș Medical din România, inaugurat în ianuarie 2021, care integrează elita furnizorilor de servicii medicale și care oferă cele mai bune soluții medicale posibile din România, toate sub același acoperiș.

Desfășurat pe o suprafață totală de 35 000 de mp, Enayati Medical City cuprinde cel mai performant spital de boli interne și recuperare, cea mai modernă bază de recuperare medicală, spital integrat de oncologie, centru rezidențial de lux pentru persoane vârstnice și cea mai mare policlinică cu peste 60 de cabinete.

Enayati Medical City a adunat sub același acoperiș furnizorii medicali de top, cu scopul de a crește împreună nivelul serviciilor medicale din România, devenind un proiect unicat la nivel european, prin punerea la un loc a tuturor capacităţilor medicale şi de infrastructură.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.