REINVENT ENERGY SRL

check_circle Companie verificată
1

REINVENT ENERGY SRL

check_circle Companie verificată
1

Despre

Reinvent Energy este o firma dinamica, cu capital privat care executa lucari de instalatii.

Suntem o echipa tanara, fiecare membru al echipei detine experiente remarcabile. Profesionalismul individual a fost dobandit in timp, fiind cladit prin practica, instruire, formare, esecuri si realizari

Reinvent Energy a fost creata cu scopul de a livra proiecte complexe care sa satisfaca asteptarile clientilor. Ne concentram sa oferim partenerilor si angajatilor nostri competenta, angajament si predictibilitate.

Domenii principale de activitate:

- Instalatii electrice JT si MT;

- Instalatii sanitare;

- Instalati HVAC;

- Mentenata preventiva si corectiva;

- Sisteme functionale curenti slabi (automatizari, BMS, detectie incendiu).

Serviciile oferite clientilor sunt servicii complete de: analiza documentatii, planificarea activitatilor, procurare, implementare/executie proiect, control, corectie, teste si incercari; punere in functiune si consultanta tehnica de specialitate.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. BABA NOVAC 8A, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close