Regenersis

CTDI ROMANIA SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Bine ati venit la CTDI Romania!

CTDI Romania face parte din grupul de firme american CTDI, desfasurand activitati de reparatie si reconditionare echipamente electronice (telefoane mobile, tablete, laptop-uri, GPS-uri, smartwatch-uri etc), avand ca si clienti firme mari din industria telecom: Vodafone, Samsung, HTC, LG, Alcatel, Sony, Apple, Tom Tom, Lenovo, Telekom.

Activitatea CTDI Romania se desfasoara intr-un mediu de lucru placut, intr-o locatie noua, aflata la intrarea dinspre Bucurestii Noi in Mogosoaia. cu o orientare evidenta catre imbunatatire continua si performanta. Infiintata in anul 2008, sucursala din Romania este centru autorizat de reparatii si renovari pentru dispozitivele de navigatie TomTom, centru autrorizat de reparatii pentru Sony Ericson si, de asemenea, centru de reparatie si reconditionari pentru principalii operatori si OEM: UPC, Vodafone si Samsung. In plus, Regenersis (Bucuresti) a implementat un sistem de management al calitatii care confirma cerintele standardului ISO 9001:2000 si este certificat pentru sistemul de mediu ISO 14001 standard.

Contactul direct cu furnizorii si producatorii de timp de difuzare, permite Regenersis sa mentina cel mai inalt nivel de calitate al serviciilor pentru utilizatorii finali, compania realizand sondaje de evaluare cu fiecare dintre parteneri pentru a o ajuta sa implementeze initiative de imbunatatire a proceselor.

Misiunea CTDI Romania este de a fi cea mai valoroasa companie de tehnologie a serviciilor post-vanzare din Europa, sprijinind marci de top in sectoarele de comunicare personala si tehnologia informatiei. Pentru indeplinirea acestei misiuni, lucram impreuna, ne luam angajamentul fata de satisfactia clientilor, actionam cu respect si integritate si depunem eforturi pentru imbunatatirea si obtinerea succesului. Ne dorim sa fim o echipa puternica, bine conturata si orientata spre rezultate, ne dorim sa fim deschisi si flexibili in fata provocarilor pe care le avem zi de zi pentru a reusi sa satisfacem cu succes asteptarile clientilor nostri.

Mai multe detalii despre CTDI gasiti aici: www.ctdi.com si in social media pe facebook si twitter.

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.