RC EUROPE DEVELOPMENT SRL

check_circle Companie verificată
11

RC EUROPE DEVELOPMENT SRL

check_circle Companie verificată
11

Despre

NOI SUNTEM RC EUROPE DEVELOPMENT !
Istoria noastră a început în Republica Cehă în 2005, când a fost înființat grupul RC în Brno. Obiectivul nostru principal a fost crearea unor proiecte imobile importante, care ar putea satisface nevoile clienților noștri, dar și ale comunitatii. Suntem specializați în dezvoltarea, managementul și consultanta în domeniul proprietăților comerciale, administrative și rezidențiale. În plus, oferim clienților noștri asistență juridică și consultanță în dezvolatrea proiectelor. Începând cu anul 2005, am construit în toate țările în care operăm - Cehia, România și Serbia.
Ne-am extins recent și în piața imobiliara din Croația. Printre clienții noștri se numară Tesco, Penny Market, Billa, Lidl, Kaufland, Profi, OBI, OKAY, Deichmann, CCC, Pepco, Poarta, Jysk, Sportisimo și multe altele.

Joburi

Social

Contact

Str. ALEXANDRU CONSTANTINESCU 35 - Bucureşti sect 1, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close