Quantum Construct SRL

check_circle Companie verificată
1

Quantum Construct SRL

check_circle Companie verificată
1

Despre

QUANTUM GROUP prin intermediul firmelor din grup, este lider regional și unul reprezentativ la nivel național  în domeniul producției structurilor metalice și a construcțiilor industriale la cheie (hale metalice, facilități industriale, construcții speciale), efectuând antrepriză generală, dar și producție proprie pe diverse segmente. Zone deservite: Finlanda, Norvegia, Germania, UK, Elveția,  România, având peste 50% rată de export.

Astfel, se asigura soluții la cheie în domeniul construcțiilor industriale:

- Proiectare 3D rezistență (metal-beton) + arhitectură;

- Uzinare și montaj structuri metalice – 5000 t/an;

- Executarea de fundații și elemente de rezistență beton;

- Producție, comerț și montaj de elemente de închidere (panouri sandwich, table cutate, tâmplărie, porți sectionale, luminatoare, etc).

- Antrepriză generală în domeniul halelor industriale metalice și prefabricate - România

 

Numărul de angajați este de 140, organigramă conțînând Ingineri, Proiectanți, Management, Personal specializat în producție și șantier

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Loc Vanatori, str Foltanului 131A, jud Galati, Vanatori

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close