Promedica24 Central Europe

check_circle Companie verificată

Promedica24 Central Europe

check_circle Companie verificată

Despre

Promedica24 funcţionează pe piaţa europeană şi oferă servicii de asistenţă medicală şi �ngrijire a persoanelor v�rstnice şi bolnave. Prestăm servicii pe care le oferim la domiciliul clienţilor persoane fizice. Echipa firmei este constituită din asistenţi medicali din Polonia, Rom�nia şi Bulgaria care au �nalte calificări profesionale şi o vastă experienţă �n domeniu. Pentru clienţii noştri persoane fizice, oferim �ngrijire permanentă (24 de ore pe zi) a persoanelor v�rstnice care au nevoie de asistenţă medicală profesională. Mai mult pe pagina

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

corespondenta :Strada Voluntarilor, nr.2, bloc R22, ap.96, Arad, Arad

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close