PROJECT EXPERT ASSOCIATION SRL

check_circle Companie verificată

PROJECT EXPERT ASSOCIATION SRL

check_circle Companie verificată

Despre

SC SCA PROJECT EXPERT SRL este o societate cu 8 ani de experienta si ofera, in domenii de activitate diverse, servicii integrate de Proiectare, Management de Proiect, Asistenta Tehnica si Consultanta Economica atat pentru clienti publici cat si pentru clienti din mediul privat.

Dealungul celor 8 ani de existenta, societatea s-a implicat, pe proiecte, in domenii precum sanatate, imobiliar, retail, infrastructura de drumuri, educational si energie.

In ceea ce priveste accesarea fondurilor europene, societatea are o vasta experienta atat in accesarea cat si in implementarea proiectelor finantate din astfel de fonduri.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. Alesd Nr.3, Bl. N23, Sc. 4, Et. 3, Ap.53, Sector 6, Bucuresti, BUCURESTI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close