PRO TOBY S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companieiPRO TOBY SRL este o companie cu capital 100% romanesc, cu o experienta de peste 26 ani in domeniul serviciilor de proiectare, expertizare, consultanta si gestionarea infrastructurii de apă și ape uzate, pentru proiecte finanțate de Uniunea Europeană - contracte FIDIC (Roșu și Galben) etc.Cu ajutorul personalului specializat, reusim sã oferim cea mai bunã calitate în serviciile și relațiile cu clienții si colaboratorii noștri, fiind in top 100 firme de proiectare în construcții din Romania și în primele locuri in funcție de cifra de afaceri în domeniul Infrastructurii de mediu, reusind sa realizam peste 320 de proiecte tehnice complexe; peste 120 de studii de impact și bilanțuri de mediu; peste 210 studii topografice, geotehnice si de calitate a apei; peste 160 de contracte de asistențã tehnicã și consultanțã; peste 110 contracte de cercetare aplicatã.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.