Prior Media Group

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Compania Prior Media Group a fost fondată în 1994, având ca obiect de activitate încă de la început importul şi distribuţia în România a celor mai importante lucrări de referinţă  tipărite iîn lume, atât enciclopedii sau dicţionare generale, cât şi tematice, care acoperă toate domeniile cunoaşterii.  
Cu o bogată experienţă în activitatea de import şi distribuţie, Prior Media Group a cunoscut o dezvoltare continuă, numărul clienţilor şi colaboratorilor fiind în continuă creştere. 


În prezent lucrăm cu mai mult de 800 de edituri şi grupuri editoriale din întreaga lume. Multumită acestei colaborări, dispunem de o ofertă diversificată, astfel putând veni atât în întâmpinarea cererilor multivolum, carte de stoc, cât şi a celor prin care se solicită carte de specialitate - în regim de comandă, aceasta din urmă constituindu-se ca o latură a activităţii noastre în continuă dezvoltare.

Încă de la înfiinţare, printre clienţii noştri s-au numărat atât instituţiile de cercetare şi documentare, bibliotecile universitare şi academice, băncile, organizaţiile guvernamentale şi nonguvernamentale, cât şi persoanele fizice iubitoare de carte straină, cărora le-am oferit lucrări din cele mai diverse domenii: carte educatională, carte academică, carte pentru copii, albume de artă, publicaţii periodice, etc. 
Apelând la serviciile noastre, veţi putea face cunoştinţa cu o echipa de tineri specializaţi care vor reuşi să soluţioneze cererea dumneavoastră de carte străină, oferindu-va cea mai rentabilă soluţie pentru achiziţionarea lucrărilor dorite. 
Obiectivul nostru a fost încă de la început satisfacerea nevoilor clienţilor, cărora le oferim servicii de cea mai bună calitate.
Suntem o echipa dinamică, performantă, permanent interesaţi de auto-dezvoltare, căutăm să promovam în permanenţa idei noi, inovam continuu pentru a răspunde pieţei foarte competitive pe care activăm.

Cu peste 15 ani de experienţa în domeniu oferim clienţilor cele mai bune şi variate oferte de carte straină, acordăm feedback în timp real, căutăm să obţinem şi să menţinem încrederea persoanelor interesate de serviciile noastre. Noi punem nevoile şi satisfacţia clienţilor pe primul loc.

Media
Prior Media Group srl