PRACTICOM SRL

check_circle Companie verificată
12

PRACTICOM SRL

check_circle Companie verificată
12

Despre

Compania noastra a fost infiintata in anul 1998 acumuland in cei 21 ani de activitate o buna experienta in domeniu.

Principalele activitati sunt:
*distributie de marfa la nivel national – cu parc propriu depozitare de marfa – stocare de marfa, servicii cu valoare adaugata(etichetare, reambalare, promotii), cross docking; depozite situate in: Bucuresti, Brasov, Deva, Cluj Napoca, Bacau
*transport rutier de marfa in trafic intern si international cu parc propriu
*expeditii de marfa in trafic intern si international: rutier, naval si aerian
*servicii de comisionare vamala
*consultanta si implementare de proiecte in domeniul logistic.

 

  INFORMARE

 

In conformitate cu dispozitiile art. 12 din Legea pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, societatea PRACTICOM SRL va informeaza ca trimiterea Cv-ului reprezinta acordul candidatului ca Practicom SRL sa prelucreze si sa utilizeze datele sale cu caracter personal.
Practicom . este operator de date cu caracter personal în sensul Legii nr 677/2001 si a Regulamentului UE inregistrat sub nr. 679/2016.

Practicom se va asigura ca prelucrarea datelor cu caracter personal ale candidatului se va realiza cu respectarea legislatiei relevante, in special, Legea nr 677/2001 si Regulamentul UE 679/2016 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si a legislatiei secundare adoptate de catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.
Candidatul intelege ca datele cu caracter personal care il privesc includ, dar nu se limiteaza, sunt date privind identitatea, varsta, starea civila, adresa si alte detalii (inclusiv adresa sa personala de e-mail si alte date de contact care pot fi utilizate in caz de urgenta), informatii privind educatia sa, salariul, functii detinute si cariera.
Datele mentionate mai sus sunt prelucrate in scopuri de recrutare si selectie.
Datele personale ale candidatului vor fi prelucrate pe o perioada strict necesara in scopul pentru care au fost colectate, dar nu mai mult de o perioada de 3 ani de la oferirea acordului. Candidatul are dreptul sa retraga acordul in orice moment, sa anunte in scris (prin orice mijloc electronic) Practicom la adresa de email sau adresa B-dul Tudor Vladimirescu, nr.22, Cladirea Green Gate, etaj 4, sector5, Bucuresti.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

BD GHEORGHE MARINESCU, BUCURESTI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close