Pp Protect Security S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

PP PROTECT SECURITY SRL este o firma de paza si securitate care activeaza pe piata de profil de peste 15 ani, fiind licentiata de catre Inspectoratul General al Politiei Romane, conform licentelor de functionare pentru paza umana si pentru servicii tehnice ( proiectare, instalare, mentenanta si service sisteme tehnice de securitate: subsistem de alarmare la efractie, subsistem de televiziune cu circuit inchis, subsistem de control al accesului si instalatii de detectare, semnalizare si alarmare la incendiu).

CE NE RECOMANDA?
Peste 15 ani de activitate pe piata securitatii private din municipiul Cluj-Napoca, judetul Cluj si regiunea de Nord Vest. Peste 400 de angajati calificati si atestati pentru prestarea serviciilor de securitate Detinem un sediu propriu, modern, desfasurat pe o suprafata 1200 mp care ofera conditii excelente de munca si de deservire a clientilor. Dispecerat propriu de monitorizare si interventie cu dotari de ultima generatie hard si soft, 24/24h. Utilizam cu succes aplicatia PLURIVA ERP, care a digitalizat si automatizat o serie de procese din cadrul firmei pentru a oferi clientilor servicii de calitate si transparenta, inclusiv PORTAL DE CLIENT. Asiguram formarea profesionala continua pentru angajatii nostri si suntem autorizati pentru cursuri de formare profesionala pentru „agent de securitate” si agenti de securitate evenimente sportive (steward).
Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati site: www.ppprotectsecurity.ro

Joburi