Polipol Mobila SRL

check_circle Companie verificată
2

Polipol Mobila SRL

check_circle Companie verificată
2

Despre

Polipol Mobila SRL, situată în Foieni - județul Satu Mare, este parte din Grupul POLIPOL GmbH & Co KG înființat în anul 1990 la Rahden/Germania, fiind o companie de producție prezentă în România din anul 2005, integrată complet în comunitatea unei societăți moderne, lider pe piața de mobilă tapițată, cu produse inovative și de calitate superioară, având o dezvoltare plină de succes. Grupul POLIPOL are în prezent în jur de 6000 de angajați în Germania, Polonia și România. Grupul Polipol GmbH&Co KG așează nevoia consumatorului în centrul atenției sale, în locuințe, saloane, zone de recepție a restaurantelor, facilitând conexiunea și legăturile dintre oameni, creând un mediu plăcut și relaxantă, cu un puternic accent pe confort.
Toate aceste caracteristici corespund filosofiei care stă la baza companiei “Polipol – oameni și mobila”. Omul este cel pentru care creăm cu mare precizie piese individualizate. Grupul POLIPOL își valorizează clienții și partenerii de afaceri, precum și fiecare angajat în parte.
Munca de manufactură de înaltă calitate este asigurată prin personalul calificat în meseria de tâmplar, tapițer și croitor. Piesele de mobilier create la Polipol după metode tradiționale sunt plăcute datorită aspectului “uman”, trecând prin mîinile dibace ale profesioniștilor noștri.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Str Principala, Nr. 631, Foieni Satu Mare / 447135

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close