Piticii Creativi S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Echipa PITICII CREATIVI este pasionata de educație nonformală și învățare experiențială și dorim să le oferim copiilor activități prin care să își manifeste instinctul de mici exploratori și astfel să descopere lumea înconjurătoare prin inițiativă, curaj, empatie și iubire.

Fiecare copil are un potențial uimitor, iar noi ne dorim să le oferim libertatea de a-l exprima prin jocuri creative și multă explorare.

Pornim în această călătorie inspirați de Teoria Inteligențelor Multiple dezvoltată de Howard Gardner, care ne va ajuta să descoperim care sunt tipurile de inteligență predominante ale copilului tău. [🎲] [🎤] [🎭] [🎸] [🎨] [⚽️] [🌱]

Iată la ce activități ne-am gândit pentru piticul tău creativ:

[🎈] Personalizarea activităților și a modului de învățare în funcție de tipurile de inteligență dominante ale copilului tău

[🎈] aplicarea metodologiei pedagogice Montessori.

[🎈] utilizarea metodelor nonformale în educație, în efectuarea temelor dar și în realizarea atelierelor;

[🎈] colaborarea cu specialiști pe diferite domenii: teatru, muzică, dans.

[🎈] oferire de workshop-uri de formare pentru părinți,

[🎈] organizarea de activități copiii împreună cu părinții.

Sediul nostru este in Miroslava, județul Iași.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.