Pepp Zone Supertech S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

 

Distribuitor autorizat Kirby, Oradea, jud. Bihor, Romania

Bun venit în Familia Kirby! De peste 100 de ani, sistemele noastre profesionale au depășit așteptările clienților noștri la nivel mondial.

Suntem o reprezentanță americană prezentă pe piața modială de peste 100 ani și în România de 27 ani. Deținem multiple birouri în București, dar și câteva în provincie, în orașe că: Ploiești, Brașov, Iași, Oradea, Galați, Constanța,Timișoara, Cluj-Napoca, Sibiu, Craiova, Pitești, Târgoviște, Buzău.

De ce să iei în considerare o carieră în vânzări? Dacă întrebi persoanele care au succes în vânzări, dacă mereu și-au dorit să lucreze în domeniu, mulți vor spune că nu a fost niciodată prima lor varianta, urmată de multe motive pentru care sunt bucuroși că au făcut-o.

Poți să o faci? Unii dintre cei mai realizați vânzători din lume au spus înainte de a ocupa o poziție '' eu nu sunt născut un agent de vânzări '' sau ''nu am mai vândut nimic niciodată'', crezând că nu o să poată reuși. Faptul că ai "darul de a vorbi'' nu te face neapărat un vânzător bun. O persoană bună de vânzări vrea să ajute, crede în produsul pe care îl vinde și este entuziasmat să-l prezinte. O să afli că oamenii sunt mult mai influențați de încrederea pe care o ai în produsul tău, decât de tehnicile de vânzări pe care le folosești.

Cu alte cuvinte, dacă ești pasionat de ceea ce faci și ești dispus să acorzi un efort cinstit, șansele tale de a avea succes sunt foarte mari. :)

 

Media