PB Alliance Agency SRL

check_circle Companie verificată
4

PB Alliance Agency SRL

check_circle Companie verificată
4

Despre

PB Alliance Agency este o companie cu o prezenta de 20 ani in domeniul industriei hartiei si cartonului, iar produsele pe care le promovam se bucura de o notorietate ridicata pe segmentele de piata in care activam.

In acelasi timp, avem ca obiectiv strategic extinderea pe pietele invecinate, unde suntem deja prezenti cu anumite produse. Oamenii sunt valoarea adăugată a companiei noastre. Suntem o echipa de tineri profesionisti, pasionati si dedicati activitatilor si responsabilitatilor zilnice, deschisi, flexibili si orientati catre clienti.
In calitate de reprezentant pentru Romania al unor producatori de elita la nivel european si international, Sappi Europe si Metsa Board , ne bucuram in prezent de pozitia de lider al pietei de profil.

www.sappi.com       www.metsaboard.com         www.pballiance.ro

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. Smaranda Braescu nr. 56, Mansarda, Biroul 1,, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close