Partener Oriflame

check_circle Companie verificată
6

Partener Oriflame

check_circle Companie verificată
6

Despre

INSCRIEM CONSULTANTI ORIFLAME - IN TOATA TARA, OFERIM CADOURI SI CASTIGURI IN BANI SUBSTANTIALE! - 0765010149 / [email protected]

În timp ce viziunea noastră este să fim Compania de Frumusețe Numărul 1 în vânzarea directă, misiunea noastră a fost dintotdeauna să îndeplinim visurile oamenilor din întreaga lume.

VALORILE COMPANIEI

Solidaritatea, spiritul şi pasiunea sunt cele trei valori fundamentale ale Oriflame. Urmărind aceste valori avem convingerea că vom reuşi să ne impunem într-un domeniu competitiv al afacerilor şi, în acelaşi timp, să ne aducem aportul pentru ca lumea să devină un loc mai bun.

Solidaritate

Oamenii care lucrează împreună şi împărtăşesc aceleaşi idei vor obţine rezultate mai bune. Ei se motivează reciproc şi ştiu că eforturile unui colectiv sunt mai eficiente decât ale unei singure persoane

Spirit

Oamenii hotărâţi au o atitudine pozitivă şi nu renunţă uşor. Ei sunt dedicaţi scopului pe care îl au şi fac totul pentru a-l atinge.

Pasiune

Oamenii pasionaţi au puterea să schimbe lumea. Ei cred în activitatea lor şi o desfăşoară cu plăcere. În adâncul sufletului ei sunt convinşi că se pot remarca printre ceilalţi datorită pasiunii pe care o manifestă în munca lor.

VISURILE TALE - INSPIRAȚIA NOASTRĂ 

Promisiunea brandului Oriflame: Visurile Tale- Inspirația Noastră™ este profund înrădăcinată în istoria și moștenirea noastră. În decursul a peste 45 de ani de istorie, am fost întotdeauna dedicați misiunii de a inspira și oferi oamenilor oportunitatea de a-și îndeplini visurile prin conceptul nostru unic de afacere. Visurile Tale - Inspirația Noastră™ este manifestarea angajamentului nostru față de clienți și consultanți; visurile lor joacă un rol important în dezvoltarea noilor produse de frumusețe și inspirarea programelor care ajută la elaborarea propriilor lor afaceri.

Credem în visuri!

Un vis este unic, este personal. Visurile şi ţelurile sunt pe cât de frumoase, pe atât de importante. Oriflame a fost dintotdeauna o companie dedicată împlinirii visurilor. Asta este ceea ce facem noi. În fiecare zi. Pentru oameni din întreaga lume. Te înscrii şi tu în categoria celor care visează? Ai ţeluri de îndeplinit? Atunci, bine ai venit. 

Credem în frumuseţe!

Frumuseţea ta este unică, precum visurile tale. Prin produsele de frumuseţe pe care le creăm în Suedia, am oferit multor milioane de oameni oportunitatea de a-şi schimba vieţile în bine. Atunci când arăţi bine, te simţi bine. Iar atunci când te simţi bine, eşti mult mai aproape de îndeplinirea visurilor.

Credem în tine!

Munca noastră începe cu visurile tale. Ele reprezintă inspiraţia noastră. Încurajăm oamenii să viseze, să îşi stabilească obiective. Şi suntem un partener în călătoria ta. Cultura noastră se bazează pe respect şi încredere în oameni. Noi te ascultăm. Împreună, putem să creăm o reţea globală de frumuseţe şi putem să transformăm visurile în realitate. Îţi doreşti să ţi se îndeplinească visurile? Noi da.

INSTITUTUL ORIFLAME DE CERCETARE A PIELII 

La Oriflame avem peste 40 de ani de experienţă în combinarea celor mai bune ingrediente cu cercetarea ştiinţifică. Cei peste 100 de oameni de ştiinţă şi experţi explorează mereu noi ingrediente şi tehnologii pentru a crea produse din ce în ce mai inovatoare care să respecte trendurile actuale și să satisfacă necesitățile consumatorilor.

Viața unui produs Oriflame începe de la Institutul nostru de Cercetare a Pielii. Aici știința este folosită pentru a crea ingrediente unice și uneori chiar patentate care ne evidențiază pe piață. Toate inovaţiile din cadrul acestor procese sunt aplicate şi testate o perioadă îndelungată de ani în cadrul Centrului pentru Cercetarea şi Dezvoltarea Produselor din Dublin, Irlanda. Rolul acestui Centru este de a crea o formula conformă brandului Oriflame, ca ulterior produsul să fie fabricat și comercializat. Cel mai important este însă rolul de a crea produse de care clienții să se bucure. 

 

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close