PAPYRUS ROMANIA SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Prezentare companie

Papyrus este parte a OptiGroup, unul dintre liderii de pe piata europeana de distributie, oferind solutii personalizate clientilor B2B. Suntem prezenti in 16 tari - Belgia, Republica Ceha, Danemarca, Elvetia, Estonia, Finlanda, Ungaria, Letonia, Lituania, Luxemburg, Olanda, Norvegia, Polonia, Romania, Slovacia si Suedia.

Suntem activi in trei arii de business, Igiena si curatenie, Ambalare, precum si Solutii pentru industria tipografica si birouri, actionand sistematic pentru a creste eficienta si valoarea adusa clientilor nostri.

Ne dezvoltam organic continuu si in acelasi timp achizitionam companii din segmentele reprezentative, cu scopul de a sustine clientii nostri cu produse si servicii care pot sa contribuie la dezvoltarea cu succes a afacerii acestora.

Am construit parteneriate robuste si de termen lung cu furnizori strategici care ne asigura posibilitatea sa oferim o gama larga de produse de calitate la un pret competitiv si cu grija pentru mediu.

Investim constant in dezvoltarea capacitatilor digitale care sa raspunda nevoilor digitale in crestere ale pietei, in acelasi timp asigurand cresterea eficientei noastre operationale.

Toate acestea se realizeaza de catre echipele de specialisti prezente in fiecare tara, sustinute de experti la nivel regional si central.

Suntem prezenti in Romania din anul 2007, cand a fost realizata o investitie greenfield, demarand in distributia de produse de hartie. In toti acesti ani ne-am dezvoltat si diversificat organic continuu, precum si prin achizitia unor companii locale, fiind acum prezenti cu toate cele 3 arii de business relevante ale grupului: Igiena si curatenie, Ambalare si Solutii pentru industria tipografica si birouri.

Suntem interesati in permanenta sa ni se alature profesionisti care sa contribuie activ, cu competenta si atitudine pozitiva, sa aduca valoare clientilor nostri si sa ne ajute sa ne dezvoltam in continuare.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.