PAN PROIECT

Companie neverificată

Compania nu a fost încă verificată de către echipa Ejobs.

Descrierea companiei
Compania are ca scop principal sprijinirea intreprinzatorilor romani si straini si ofera clientilor sai solutiile financiare optime. Este alaturi de clientii sai in toate fazele afacerii: de la infiintarea de societati comerciale, la promovarea produselor si serviciilor; de la instruire si formare pana la evaluarea economico-financiara a performantelor; de la elaborarea proiectelor de investitii, la verificarea implementarii proiectului în conformitate cu metodologia de finantare a fondurilor structurale; de la analiza situatiei si evolutiei economico-financiare a companiei, la analiza situatiei economice a unitatii administrativ-teritoriale in care clientul isi desfasoara activitatea si la analiza indicatorilor statistici de interes in domeniul de activitate al clientului.

Compania s-a impus pe piata romaneasca prin calitatea serviciilor sale.

Compania este o companie dinamica aflata in plina ascensiune. Echipa sa de specialisti, seriozitatea ofertei sale si relatiile excelente cu partenerii sai de afaceri reprezinta garantia faptului ca ofera servicii de cea mai buna calitate.

Misiunea noastra este de a construi parteneriate durabile bazate pe incredere, pentru valorificarea oportunitatilor, cresterea eficientei si a nivelului de dezvoltare.

Scopul nostru este de a oferi clientilor consultanta necesara alegerii solutiilor potrivite atingerii obiectivelor.

Locuri de munca

PAN PROIECT

Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.