PALD ENGINEERING S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Vrem sa fim prima optiune a antreprenorilor din constructii atunci cand cauta un expert in instalatii.

Clientii nostri tinta sunt antreprenori generali ai lucrarilor de investitii industriale, comerciale si de birouri.

Harta santierelor noastre este complexa in tara iar in strainatate suntem prezenti in Polonia, Ungaria, Cehia si Egipt.

Administram si executam proiecte complexe de instalatii industriale si civile, acoperind toate etapele.

 

Prioritatea noastra o reprezinta in primul rand clientul, valoarea noastra o reprezinta echipa de specialisti pentru care rezultatul muncii e la fel de important ca si procesul de realizare a proiectelor.

Implementarea de produse si tehnologii noi, bazate pe consumuri energetice reduse si pe produse reciclabile, ne face un partener notabil pentru clentii nostri.

 

Suntem preocupati in egala masura de relatia pe termen lung cu clientii si de finalizarea fiecarui proiect cu seriozitate si consecventa.

Pentru noi fiecare proiect inseamna o noua provocare, o noua prioritate, fiecare client indiferent de marimea proiectului este la fel de important de la inceputul proiectului pana la finalizarea lui.

Optimizam proiectele de instalatii ce ne sunt incredintate pentru a ne incadra intodeauna in bugetul alocat, cautand solutii alternative, inovative si materiale compatibile de buna calitate si cu un pret corect, respectandtermenele de executie contractate si calitatea lucrarilor.

Urmarim sa avem o crestere organica, naturala, fara salturi si cresteri conjucturale.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.