PALAS INTERNATIONAL RESORT SRL

Companie verificată

Echipa eJobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Hotel International Iasi
Scurta descriere:
Amplasat in centrul Iasului, parte a celui mai nou si modern complex urbanistic din Moldova – Palas Iasi, Hotelul International Iasi a devenit odata cu deschiderea oficiala din toamna anului 2013, cea mai atractiva destinatie de business, leisure si evenimente din capitala Moldovei.
Cu un numar de 169 de camere, din care 8 apartamente, 7 junior suite, 9 camere duble corner, 143 duble deluxe si 2 camere pentru persoane cu dizabilitati, hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai o gama larga de servicii pentru relaxare precum SPA, piscina, sauna uscata, sauna umeda, masaj, dusuri emotionale sau sala de fitness.
Turismul pleasure se imbina perfect cu turismul de afaceri, hotelul International dispunand de 8 sali de conferinte cu dotari moderne, de ultima ora cu o capacitate de la 20 pana la 500 de locuri. Cele 4 restaurante ale hotelului vor impresiona chiar si cele mai exigente gusturi, avand un specific international, tirolez si mediteranean iar la etajul 11 al hotelului, in Sky Lounge, puteti admira privelistea panoramica asupra orasului.

Locuri de munca

PALAS INTERNATIONAL RESORT SRL, iasi

Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.