OTP ADVISORS SRL

check_circle Companie verificată
16

OTP ADVISORS SRL

check_circle Companie verificată
16

Despre

OTP Advisors este membru al OTP Group, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrala si de Est, este un furnizor integrat si auto-finantat de servicii financiare. Cu o abordare definita prin responsabilitate, angajament si profesionalism, OTP Bank Romania intelege nevoile clientilor si contextul actual al pietei si este un partener de incredere in furnizarea de servicii financiare.
OTP Advisors ofera servicii de intermediere a vanzarii produselor de creditare OTP Bank Romania.

Ce ne diferentiaza? Cele mai importante valori ale echipei noastre sunt chiar oamenii care o formeaza, o dezvolta si o perfectioneaza. Profesionalismul si calitatea echipei merg impreuna cu valorile care ne definesc: integritate, curaj, excelenta, responsabilitate si grija fata de ceilalti.
  Ce oferim: - Program flexibil care iti permite sa mergi la cursurile de facultate sau la master
- Lucru intr-o echipa tanara si dinamica
- Training pe produse financiar – bancare
- Remuneratie lunara corelata direct cu rezultatele obtinute
- Dezvoltarea unei cariere in domeniul vanzarilor
Alatura-te echipei noastre! Daca esti student, masterand sau ai absolvit recent facultatea te invitam sa aplici la anunturile de mai jos. Avem pozitii deschise la nivel national.

Joburi

 • Jobul Direct Sales Representative publicat de către OTP ADVISORS SRL
  a fost ascuns. Acesta nu va mai aparea în căutarile tale.
  21 aprilie21 apr

  Direct Sales Representative

  OTP ADVISORS SRL

  Alba Iulia, Arad, Baia Mare, Bistrita, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Cluj‑Napoca, Constanta, Craiova, Deva, Focsani, Galati, Iasi, Medias, Oradea, Petrosani, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu‑Valcea, Sibiu, Slobozia, Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Timisoara, Tirgu‑Mures · 30 posturi

Contact

Str. Matei Voievod Nr. 40, Sector 2, Bucuresti, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close