Orbico Beauty

check_circle Companie verificată
3

Orbico Beauty

check_circle Companie verificată
3

Despre

Misiunea principala a companiei Orbico Beauty este vanzarea, reprezentarea si distributia unora dintre cele mai renumite brand-uri, din domeniul parfumeriei si a brand-urilor de cosmetica de lux.

Principalul obiectiv al companiei este de a imbunatati constant serviciul oferit clientilor, aliniat la standardele produselor brand-urilor reprezentate. Consecvent, aceasta fortifica rolul de leader pe piata de specialitate, in distributia si reprezentarea brand-urilor de cosmetica si parfumerie de lux, precum si dezvoltarea permanenta si graduala a pietei de specialitate.

In compania noastra isi desfasoara activitatea personal motivat, cu inalte standarde profesionale care sunt asigurate prin training-uri de specialitate puse la dispozitie de catre marcile reprezentate, garantand astfel serviciul la cel mai inalt nivel.

Ghidandu-ne permanent dupa valorile noastre, Orbico Beauty acordă o atenție deosebită selecției profesionale a noilor angajați și, de asemenea, se axează pe educația și dezvoltarea celor existenți.

Este important pentru noi ca angajații noștri să acționeze cu entuziasm, să arate inițiativă și proactivitate.

Avem nevoie de oameni responsabili, curioși și cinstiți, cu integritate.

În căutarea unor soluții de afaceri noi, îmbunătățite și inovatoare, promovăm comunicarea deschisă. Apreciem munca în echipă și relațiile puternice dintre angajați.

Confidenţialitatea Dvs. este importantă pentru noi, grupul ORBICO. 

Datele personale puse la dispoziţie de fiecare candidat pentru posturile vacante vor fi prelucrate de ORBICO BEAUTY în scopul identificării candidaţilor potriviţi. Datele Dvs. nu vor fi comunicate terţilor si vor fi utilizate exclusiv pentru scopul menţionat, in condiţii de securitate şi confidenţialitate.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. Viilor Nr 14 , Sector 5 Bucuresti, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close