Onetodrive

check_circle Companie verificată
1

Onetodrive

check_circle Companie verificată
1

Despre

1ToDrive este o agenție de muncă olandeză pentru șoferi de camion profesioniști. Recrutarea candidaților are loc la biroul nostru din Cluj-Napoca și la evenimentele marca 1todrive.

Mulțumită anilor de experiență în domeniul transportului și logisticii am devenit parteneri pentru recrutare la cele mai importante firme de transport din Olanda. Scopul nostru este să împărtășim această experiență  cu toți candidații noștri, astfel încât să beneficiați de condiții de muncă optime.

Locuri de muncă

Clienții noștri, liderii în industria transportului și logisticii din Olanda, caută în permanență șoferi profesioniști pentru echipa lor. Astfel primim în fiecare săptămână oferte noi pentru toate domeniile.

Ce vă oferim

-       Muncă stabilă la companii de top din Olanda

-       Contract de muncă olandez, conform condițiilor contractului colectiv de muncă olandez

-       Plata săptămânală sau o dată la 4 săptămâni

-       Bani de concediu: 8% din salarul lunar

-       Concediu plătit: 24 de zile pe an

-       Contribuțiile pentru pensii plătite în sistemul de asigurări sociale olandez

Căutăm șoferi profesioniști pentru o colaborare de lungă durată care se bazează pe încredere și respect reciproc. Așteptăm CV-ul dumneavoastră la [email protected]

https://1todrive.com/ro/posturi-vacante?page=1

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Calea Dorobantilor, nr. 6, ap. 6, Cluj-Napoca

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close