ONETODRIVE SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

1ToDrive este o agenție de muncă olandeză pentru șoferi de camion profesioniști. Recrutarea candidaților are loc la biroul nostru din Cluj-Napoca și la evenimentele marca 1todrive.

Mulțumită anilor de experiență în domeniul transportului și logisticii am devenit parteneri pentru recrutare la cele mai importante firme de transport din Olanda. Scopul nostru este să împărtășim această experiență  cu toți candidații noștri, astfel încât să beneficiați de condiții de muncă optime.

Locuri de muncă

Clienții noștri, liderii în industria transportului și logisticii din Olanda, caută în permanență șoferi profesioniști pentru echipa lor. Astfel primim în fiecare săptămână oferte noi pentru toate domeniile.

Ce vă oferim

-       Muncă stabilă la companii de top din Olanda

-       Contract de muncă olandez, conform condițiilor contractului colectiv de muncă olandez

-       Plata săptămânală sau o dată la 4 săptămâni

-       Bani de concediu: 8% din salarul lunar

-       Concediu plătit: 24 de zile pe an

-       Contribuțiile pentru pensii plătite în sistemul de asigurări sociale olandez

Căutăm șoferi profesioniști pentru o colaborare de lungă durată care se bazează pe încredere și respect reciproc. Așteptăm CV-ul dumneavoastră la cluj@1todrive.com

https://1todrive.com/ro/posturi-vacante?page=1

Media
Bine ai venit in Olanda

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.