Onedia

ONEDIA DISTRIBUTION SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Onedia reprezinta compania cu capital 100% romanesc care s-a impus in randul firmelor de distributie din domeniul farmaceutic, prin livrarea de produse si servicii de cea mai buna calitate.

Povestea Onedia a inceput in anul 1997 ca un business de familie si din dorinta de a aduce natura mai aproape de cei care au nevoie. Convinsi de beneficiile plantelor si din dorinta de a fi sprijinul specialistilor medicinei alternative am devenit rapid pionieri si inovatori in domeniul in care activam, fapt ce ne motiveaza si ne responsabilizeaza sa fim cei mai buni in tot ceea ce facem zi de zi.

Am crescut de la an la an cu entuziasm, proptitudine si profesionalism, astfel incat, in prezent colaboram cu sute de firme producatoare/importatoare si venim in intampinarea cerintelor miilor de clienti Onedia de pe tot teritoriul tarii. Punem pe primul plan seriozitatea, corectitudinea si empatia si ne dorim in fiecare zi sa fim mai buni alaturi de oamenii cu care lucram – clienti, furnizori si echipa. Am devenit un reper de bune practici pentru piata de distributie de produse naturiste si depunem toate eforturile ca acest lucru sa ramana neschimbat.

Cu un portofoliu de 12 000 de produse pe stoc, 7 000 de puncte de lucru catre care livram, 5 000 de clienti incantati, 2 000 de metri patrati de depozit si 300 de angajati multumiti, reusim sa continuam sa scriem povestea responsabilitatii, profesionalismului si a dezvoltarii Onedia. Construim intotdeauna o relatie de parteneriat si intelegem nevoile clientilor, furnizorilor, echipei si comunitatii si ne respectam promisiunile facute indiferent de situatie. Doar prin seriozitate si profesionalism putem livra cele mai bune servicii Onedia.

Ne continuam dezvoltarea si ne pastram grija pentru starea de bine a angajatilor nostri, responsabilitatea fata de clienti si implicarea in comunitate. Oamenii reprezinta nucleul culturii noastre organizationale si ne mandrim sa lucram alaturi de colegi entuziasti, empatici, seriosi si verticali. Istoricul si traditia firmei, resursele, orientarea catre calitate si satisfacerea nevoilor clinetilor, constituie un sprijin in afirmarea talentului echipei Onedia.

Oferim un loc de munca dinamic, provocator si sprijinul necesar pentru a putea obtine impreuna rezultate foarte bune. Te-am convins?

Impreuna construim spiritul Onedia!

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.