OLX

check_circle Companie verificată
38

OLX

check_circle Companie verificată
38

Despre

Alatura-te echipei OLX pentru a face parte din povestea noastra!

 

OLX Online Services SRL este un grup global de produse și tehnologie cu peste 20 de marci mărci. 5.000+ persoane. O mentalitate.

 

Abilităm oamenii să-și îmbunătățească viața. Produsele și serviciile OLX fac schimbul de bunuri și servicii ușor și convenabil pentru toată lumea. Acest lucru beneficiază comunitățile locale și nu numai, ajungând cu un pas mai aproape de o lume fără risipa.

 

În fiecare lună, 350 de milioane de oameni folosesc principalele noastre piețe precum Avito, Letgo, Dubizzle, OLX și alte zeci de mărci locale. Mergem pentru un miliard.

 

Suntem mândri că suntem diferiți și lucrăm diferit. Combinăm spiritul și agilitatea unui startup-uri cu sprijinul puternic al unuia dintre cele mai mari grupuri de internet pentru consumatori din lume, Naspers.

 

Suntem alergici la interferențele corporative și ne place să acționăm pe piețe interesante. Improvizăm, experimentăm și ascultăm clienții.

 

Adunăm echipe pentru a colabora într-un mediu incluziv în care se aud toate vocile. Ne îmbrățișăm incertitudinea și schimbările de conducere.

 

Suntem OLX Group, vino in echipa!

Joburi

Social

Contact

bd-ul Nicolae Titulescu, nr. 4-8, Cladirea America House, etaj 5, Bucuresti, Romania, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close