Ocean Fish S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Ocean Fish , companie 100% romaneasca, infiintata in anul 1998 este liderul de piata in ceea ce priveste procesarea pestelui si distributie.
Situata in Afumati pe o suprafata de 22 000 m2, compania detine o fabrica moderna, utilata la cele mai inalte standarde internationale.
Principalele produse constau in: somon afumat sau marinat, peste pelagic afumat sau marinat, fructe de mare marinate, salate de peste si icre, peste congelat reambalat.
Avand in vedere capacitatea OCEAN FISH S.R.L. de a produce produse de calitate au fost incheiate relatii contractuale cu marii distribuitori de produse de consum (lanturi de magazine hypermarket, cash and carry), respectiv Mega Image, Carrefour Romania, Billa Romania, Metro Cash & Carry Romania, Selgros Cash & Carry, Cora, Rewe Romania, Penny Market, XXL, LIDL Romania, Kaufland Romania, REAL Romania, Auchan Romania.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.