Novicare GmbH

check_circle Companie verificată

Novicare GmbH

check_circle Companie verificată

Despre

De ceva timp oferim personalului medical și asistenților medicali generaliști oportunități de viitor în Germania. Pe lângă instruirea lingvistică din centrul nostru de limbi străine, ne ocupăm de o intermediere la un angajator echitabil și o integrare de durată în Germania.  

 

Am recunoscut potențialul asistenților medicali români si ne-am specializat în totalitate pe recrutarea asistenților medicali români.
 

Vrei un viitor sigur în cel mai bun sistem social din lume cu un salariu peste medie? Atunci ar trebui să ne conoaștem cât mai curând posibil.
 

Echipa ta Novicare

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Wilhelmstraße 2, 31582 Nienburg

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close