NOVATIK SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

NOVATIK este compania care produce sistemele de învelitori NOVATIK METAL (țiglă metalică în panouri mici, tablă prefălțuită cu acoperire Mat / High Coat), Novatik NATURA (țiglă metalică în panouri mici cu acoperire de rocă vulcanică) și sistemele de jgheaburi și burlane Novatik RONDA, Novatik QUADRA.

Compania Novatik este și reprezentantul exclusiv în România al brandului DELTA – membrane de protecție pentru acoperișuri (folie anticondens, bariere de vapori).

MISIUNE

Misiunea noastră este aceea de a oferi produse pentru acoperișuri performante, estetice, durabile și inovatoare, împreună cu servicii de calitate. Dorim astfel să fim alături de clientul nostru prin soluții inovatoare care să-l ajute să se simtă în siguranță, confortabil, răsfățat și diferit.

VALORI

- Calitate;
- Responsabilitate și încredere;
- Atitudine tânără și deschisă;
- Trend-setteri.

REPERELE SUCCESULUI

- Produse inovatoare pe piața românească;
- Calitatea: concentrarea pe segmentul premium;
- Experienţa de peste 15 ani pe piața de profil;
- Strategia de vânzare;
- Decizie și consecvență în abordarea pieţei;
- Buna comunicare cu partenerii, atât furnizori cât și distribuitori.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.