NOVAK Healthcare - Medexpert SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

SC MedExpert SRL a fost infiintata in anul 2004, in Miercurea-Ciuc, din necesitatea de a raspunde la nevoile pacientilor. Activitatea principala a firmei noastre este producerea si comercializarea dispozitivelor medicale.

Suntem unicul importator in tara al articolelor medicale fabricate de Medi GMBH Germania.

Medi sposorul echipei nationale de schi al Germaniei si este un lider mondial in productia de ciorapi compresivi medicinali de calitate superioara, orteze si subansamble de proteze cu o experienta de 60 de ani in domeniu.
Produsele de calitate germana satisfac toate exigentele.

Fiecare an numarul pacientilor MedExpert este in crestere si suntem bucurosi sa spunem ca pacientii sunt multumiti de calitatea produselor noastre. Va multumim pentru incredere si va invitam pe acest site care poarta numele
Shop and feel better unde puteti gasi o gama larga de dispozitive medicale: proteze, orteze, diferite tipuri de corsete, pe care le fabricam dupa mulajele pacientilor.

Ne-am propus ca scop mentinerea calitatii produselor si a serviciilor, astfel incat toti clientii nostri sa fie multumiti

 

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.