Nova House Online S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Incepand cu anul 2014, Nova House Online SRL isi desfasoara activitatea in comertul online al produselor home&deco precum si al produselor de ingrijire personala.

Inca de la infiintare, ne-am propus sa oferim clientilor cea mai buna experienta de shopping online prin profesionalism si atentie acordata fiecarui cumparator in parte.

Prin intermediul site-ul www.novahouse.ro, preluam, procesam si expediem comenzi online catre clienti din toata tara.

Stocurile mari de produse si parteneriatele cu firmele de curierat ne asigura posibiliatea de livrare rapida a tuturor comenzilor.

Nova House se remarca prin oferte variate, promotii si preturi competitive.

Strategia noastra de vanzare online se bazeaza pe identificarea segmentului de clienti posibili interesati si livrarea de reclama prin intermediul platformelor de socializare si a altor canale de promovare online.

Prezenta noastra in online, atat prin novahouse.ro cat si prin marketplace emag.ro si cel.ro ne asigura acces la o piata in continua crestere.

Media

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.