NOTARIS - Birou individual notarial

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

NOTARIS Societate Profesionala Notariala - Bucuresti-Mogosoaia, Bucurestii Noi, Buftea, Sector 1

 

NOTARIS Societate Profesionala Notariala este amplasata intr-o cladire moderna de birouri, dotata cu parcare interioara pazita, lift modern, climatizare automata in intreaga cladire, situata imediat pe partea dreapta dupa intrarea in localitatea Mogosoaia, judetul Ilfov la doar 30 de metri de la intersectia cu Sos. Odai (Sos. de Centura - iesire din Bucuresti). Accesul catre biroul notarial pe soseaua Odai (Centura Bucuresti) este deosebit de facil. Totodata la notariat se mai poate ajunge si direct din zona Garii de Nord mergand drept pe Calea Grivitei si apoi pe Bd. Bucurestii Noi, durata deplasarii cu autoturismul fiind de aproximativ 15 minute in timpul zilei si in conditii de trafic bucurestean.
La sediul notariatului nostru, o echipa profesionista furnizeaza informatii necesare incheierii actelor notariale, precum si orice alte informatii juridice de natura notariala. 
Comunicarea cu clientii, solutiile juridice extrem de flexibile si calitatea ridicata a serviciilor notariale, caracterizeaza relatia biroului notarial cu clientii sai.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.