NordArin Prod Com SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei


Nord Arin este o companie producătoare de mobilier din lemn masiv, cu design inovator, care îmbină naturalețea lemnului și tehnicile tradiționale de manufacturare cu materialele și tehnologiile moderne. Lemnul de stejar este provenit din surse sustenabile, exclusiv de pe teritoriul României.
Promisiunea Nord Arin este de a dezvolta piese de mobilier la cele mai înalte standarde estetice și de calitate, care promovează principiul `affordable luxury`, integrează tehnologii avansate, sunt adaptate stilului de viață actual și respectă angajamentul companiei de a reduce la minimum impactul asupra mediului înconjurător.
Nord Arin are numeroase participări la unele dintre cele mai prestigioase târguri naționale și internaționale de mobilier și design de interior: Salone del Mobile Milano, Maison&Objet Paris, Romanian Design Week, BIFE-SIM. 
 

Media

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.