Nola 7 Ltd Bulgaria, suc Bucuresti

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei
Activitatea noastră de bază este în domeniul proiectării, realizării şi întreţinerii de aqua-parcuri, bazine de înot şi de distracţie, centre wellness şi spa. Datorita clienţilor multumiti, NOLA 7 timp de 17 ani este cea mai mare companie din Peninsula Balcanică din domeniul executării de facilităţi complexe precum sunt piscinele şi centrele spa. În această perioadă am executat peste 3200 de lucrari cu un volum total de peste 750 000 metri cubi de apă şi am stabilit contacte cu mari investitori şi companii de construcţii, mulţi arhitecţi şi clienţi privaţi din ţară şi din străinătate. Urmându-ne misiunea de a satisface dorinţele consumatorilor, compania şi-a creat o structură regională de activitate întinsă în Bulgaria şi în străinătate şi astăzi suntem aproape de voi, oriunde aţi fi.
Compania noastră angajează un număr de 200 colaboratori, cunoştinţele şi pregătirea lor sunt conform celor mai inalte criterii inginereşti la realizarea unei facilităţi de sport şi distracţie.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.