NOBEL

NOBEL GLOBE SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Istoria de expansiune și creștere profitabilă a Nobel ca o companie de tehnologie acoperă ultimii 20 de ani. Suntem bine poziționați și pentru succesul viitor, fiind lider mondial in conectarea de apeluri si fonduri.

Produsele și serviciile Nobel includ:

1. servicii pentru consumatori precum: vânzarea online a cardurilor telefonice virtuale preplătite în toată lumea, distribuția cardurilor telefonice fizice în America de Nord și România, servicii de transport superioare la nivel mondial, soluții inovatoare de call center, servicii internaționale de transfer de bani, livrare de alimente și multe altele;

2. servicii pentru companii: servicii superioare de carrier prin intermediul PoP-urilor din Los Angeles, New York, Toronto, Londra, Frankfurt, Hong Kong şi Bucureşti, routing, servicii patentate de carrier exclusiv petru industria centreleor de contact ( NobelBiz ), servicii telecom personalizate pentru companii.

Nobel a fost desemnat ca al doilea cel mai bun angajator la nivel național, indiferent de domeniul de activitate în 2019 și locul 1 pe industria IT&C de către Undelucram.ro!

Angajații Nobel sunt cel mai valoros atu al companiei. Oferim numeroase oportunități de dezvoltare atât profesională, cât și personală, către cariere provocatoare.

Diversitatea noastră, combinată cu o cultură incluzivă, face ca oamenii din domenii precum hardware și software IT, finanțe, marketing, dezvoltare de afaceri, vânzări și servicii pentru clienți să deschidă noi porți pentru clienții noștri în ceea ce privește produsele și serviciile.

La Nobel, suntem un tip de afacere all-in-one: susținem fiecare etapă în crearea, comercializarea și distribuția produsului nostru, deci avem o gamă foarte largă de oportunități de angajare. Căutăm tineri strălucitori care încă își dau seama la ce vor să exceleze - dar căutăm și profesioniști cu experiență, care să știe la ce se pricep cel mai bine și le place să facă asta.

 

Verificați-ne online la:

www.nobel.ro | https://www.facebook.com/nobeltelecom/ | https://ro.linkedin.com/company/nobel-ltd

Media
Sediul Nobel
Sediul Nobel
Sediul Nobel
Sediul Nobel
Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.