Nick touring

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei
Societatea NICK-TOURING a fost infiintata in anul 1999 in luna aprilie , cand a fost cumparat primul autobus Setra110 de la domnul Tabarcea din Suceava si cu care am inceput sa efectuam curse pe traseul Slobozia – Bucuresti; intr-o asociere de 3 operatori de transport, cursa pe care o efectuam o data la 3 zile. Dupa cateva luni am inceput si a doua cursa pe acelasi traseu, ambele avand plecare din domeniul public, deoarece conducerea Autogarii Slobozia nu a fost de acord cu aparitia unei societati in domeniul transporturilor.
In luna decembrie a anului 2000 am cumparat al doilea autobus Setra de la Societatea EliTur a domnului Petreanu din Bacau.
In anul urmator am inceput pe cont propriu o cursa pe acelasi traseu cu plecare dupa amiaza din Slobozia .Datorita curajului pe care l-am avut a aparut o invidie din partea societatilor care operau pe acelasi traseu , inclusiv din partea colegilor asociati , fapt pentru care partenerii nu au mai dorit sa participam impreuna la atribuirea traseelor din anul 2002, in urma careia societatea noastra a castigat un numar de doua curse.
Tot in anul 2002 societatea noastra a achizitionat o spalatorie auto cu un bar pe strada Rovine – “La Nick”
In 2003 am mai cumparat un microbus Mercedes Benz Sprinter si autocar marca Prestij cu care am castigat la licitatia din acelasi an 4 curse pe traseul Slobozia – Bucuresti.
In 2004 am cumparat 3 autocare marca Isuzu cu o capacitate de 27 locuri si un microbus Mercedes Benz Vario. Tot in acest an am cumparat un teren intravilan in vederea derularii unui amplu proiect de constructie a unei autogari si a altor obiective comerciale si turistice.
Iar in anul 2005 am castigat tot prin licitatie 6 curse pe traseul Slobozia – Bucuresti si 5 curse pe traseul Slobozia – Gheorghe Doja. In acelasi an am mai achizitionat un microbus Mercedes Benz Sprinter.
In urmatorul an, am cumparat un autoturism cu 8 locuri marca Mercedes Benz Vito, 3 autocare marca Setra si Mercedes Benz si am achizitionat societatea Nicolescu Trans ce efectueaza curse regulate pe ruta Tandarei – Bucuresti. In anul 2007 am mai cumparat societatea Nana care are curse regulate pe traseul Slobozia – Amara.
In tot acest timp am promovat intens cursele turistice, efectuand numeroase trasee in Maramures, Moldova, Muntii Bucegi, Curtea de Arges, Barajul Vidraru, Valea Oltului, Vulcanii Noroiosi-Buzau, Delta Dunarii, statiunile turistice de la Marea Neagra. De asemenea, incepand cu anul 2004 am efectuat curse ocazionale externe in Spania, Italia si Germania.
Astfel, la ora actuala, societatea noastra detine un parc de 13 mijloace de transport persoane cu care efectueaza atat curse regulate pe ruta Slobozia – Bucuresti, Slobozia – Gh. Doja, Tandarei – Bucuresti, precum si curse turistice ocazitionale.
In acest context, societatea noastra , in colaborare cu numeroase scoli din judet a efectuat excursii turistice cu tematici istorice si geografice pentru instruirea elevilor cu privire la frumusetile patriei.
Cautam 2 agenti de turism, numai in regim full time capabili, seriosi, pe care putem conta, cu initiativa

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.