Nexus Media srl

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Nexus Media srl este o firmă specializată în producţia de soluţii software destinate gestionării afacerilor. Cu o experienţă de peste 15 ani şi cu produse software robuste şi experimentate ne adresăm afacerilor din orice domeniu de activitate şi de orice dimensiune. 

Nexus Media srl, împreună cu distribuitorii săi, bazându-se pe experienţa caştigată în mii de implemantări din cele mai diverse domenii de activitate şi în multiple cerinţe particulare, oferă la nivel naţional soluţii integrate la cheie de implementare şi mentenanţă a soluţiilor software comercializate.

Pe lângă produsele software cu adresabilitate generală (de genul: ERP, eCommerce, CRM, HR, Parc Auto, … etc) am dezvoltat şi soluţii software integrate specializate pe domenii de activitate (cum ar fi: Magazin, Staţie Carburanţi, Restaurant, Hotel, Service Auto, BeautyCenter şi altele).

Numărul mare de implementări a condus la maturizarea soluţiilor noastre, iar numărul mare de segmente de piaţă servite (servicii, comerţ, horeca, confecţii, industrie, construcţii, agricultură,...etc) au condus la construirea unor soluţii versatile şi dinamice.

Nexus Media srl utilizează în dezvoltarea soluţiilor sale software cele mai moderne şi performante tehnologii IT existente pe plan mondial, astfel a pus la punct un sistem simplu şi transparent de actualizare a produselor sale.

În acelaşi trend de modernizare, produsele software Nexus Media, sunt orientate şi optimizate pentru utilizarea într-un mediu online şi în ultimul timp Nexus Media s-a orientat preponderent pentru dezvoltatrea de instrumente şi produse web-based.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.