Next Events AV S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Minigolf Land este cea mai noua activitate din interiorul Edenland Park si se adreseaza in special familiilor cu copii care, pe langa linistea din mijlocul naturii la doar 20 de minute de Bucuresti, pot avea parte si de un moment de distractie si de relaxare jucand o partida de minigolf, impreuna cu cei dragi.

Pistele au cate o tematica bine aleasa si definita, cu bucle si obstacole creative gata sa starneasca imaginatia si buna dispozitie. Decorul colorat din interior este facut pentru a fascina si distra, avand mici surprize la fiecare pas, special create pentru participanti.

Minigolf-ul este un joc de distractie activa, nu un sport, astfel ca nu ai nevoie de talent sau experienta in acest sens. Oricine il poate juca alaturi de familie, prieteni sau colegii de munca in orice zi, fie ca este weekend sau in cursul saptamanii.  Este ideal pentru imbunatatirea abilitatilor de logica, coordonarea maini-ochi, concentrare, dexteritate dar si de analiza si logica.

Se pot organiza atat evenimente de teambuilding, cat si activitati pentru gradinite, scoli si licee, avand un concept fun si diferit, special create pentru a apropia persoanele din grup, de a lucra in echipa si de a socializa activ.

Media

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.