Nevo Conversion Solutions

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Hei! 

Daca vei decide sa citesti pana la capat acest mesaj din partea noastra, inseamna ca esti:

suficient de indraznet pentru o provocare ambitioasa de tip start-up;

destul de sigur si pregatit pentru un rol de Frontend Developer sau Backend Developer,

indeajuns de motivat sa inveti intr-un proces de crestere si maturizare a unui business, cat sa te implici cot-la-cot alaturi de noi!

De ce noi?

Bine, ar trebui sa ne cunosti, sa verifici lucrurile importante pentru tine si mai ales sa simti daca ti se potriveste modul nostru de a fi, de a comunica si de a ajunge la rezultate. Alegerea este de ambele parti, daca tu vei fi urmatorul element puternic din ecuatia noastra, ne dorim sa te simti unul de-al nostru. Vei primi un salariu motivant, un spatiu de lucru foarte misto, program flexibil, multe beneficii si oportunitatea de a construi alaturi de noi ceva util si de valoare. De asemenea, suntem dispusi sa colaboram cu persoane care detin un PFA sau SRL.

Primele bife de verificat:
Skilluri pe care le vei folosi si dezvolta: PHP, MySQL, Node.js daca iti doresti postul de Backend Developer sau HTML, CSS, JavaScript, JQuery, Bootstrap daca aplici pentru postul de Frontend Developer.
Misiune: Implicare in gandirea si dezvoltarea proiectelor in care suntem angrenati. Colaborarea cu echipa noastra dar si cu alti developeri in cazul unor proiecte mai elaborate. Nivelul acestui rol solicita implicarea full-time.

Unde ne gasesti?

Pentru intalniri directe, la sediul nostru vis a vis de Hotelul Hilton.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.