Neoped Medica

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Și sufletului trebuie să-i dăm îngrijire, dacă vrem ca trupul s-o ducă bine.

De cele mai multe ori, emoțiile noastre ne crează stări de rău. Rău fizic. Atunci când emoțiile puternice ne perturbă de la ritmul nostru zilnic totul se destabilizează, simțim că suntem afectați, ritmul inimii bate mai puternic, avem senzația că nu mai avem aer, avem dureri în corp. Înțelepciunea populară ne spune că emoțiile pot influența puternic corpul, mai ales în cazul copiilor. Legătura dintre corp și psihic, trup și suflet este cheia care rezolvă multe din situațiile cu care ne întâlnim în viața noastră.

Părinții caută întotdeauna cea mai bună îngrijire medicală pentru copiii lor. De asemenea, caută căldură, calm, respect și apreciere. Pentru că vor ce e mai bine pentru ei. Când copilul e bolnav, grijile părinților cresc și ultimul lucru de care au nevoie aceștia este un mediu ostil și tensionat.

Neoped s-a născut asemenea copilului în viața voastră: din iubire. Am adăugat pasiunea pentru medicină si psihologie a echipei din dorința de a le fi alături proaspeților părinți în momentele cruciale ale creșterii copiilor. Aici veti găsi grija pentru trup și suflet.

La Neoped, credem cu tărie că sănătatea și prevenția se învață încă din copilărie. De aceea, echipa noastră se caracterizează prin pasiune pentru viață și meseria pe care au ales-o, calitatea actului medical prestat și înțelegere față de părinții îngrijorați de sănătatea micuților pacienți.

Dotările centrului medical de pediatrie Neoped sunt în concordanță cu efortul de a presta actul medical la nivel de excelență. De aceea, la noi, aveți posibilitatea de a efectua testări multiple ale copilului, în următoarele arii medicale: pediatrie generală, neonatologie, neurologie pediatrică, chirurgie și ortopedie pediatrică, oftalmologie, ORL, alergologie.

Alte servicii medicale de care puteți beneficia sunt ecografii, tratament ambulatoriu, educație prenatală/cursuri de puericultură , consultanță în alăptare, psihoterapie.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.