Nemo Express

Nemo Expres Logistic S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Bazele start-up-ului de succes Nemo Express au fost puse in anul 2002 de specialisti in domeniu, profesionisti cu mare experienta in industria de profil si a fost o confirmare fireasca a unei abordari corecte a bazelor de afaceri. Compania a beneficiat de o logistica foarte bine pusa la punct si de o gestionare realista si pragmatica a unei infrastructuri complete.

 

In foarte scurt timp, Nemo Express a dezvoltat o retea nationala cu acoperire 100% pe tot teritoriul Romaniei si o flota pe care a modernizat-o continuu , inca de la infiintare devenind unul din marii jucatori din domeniul curieratului. Beneficiind de o puternica flota de transport, solutii de depozitare si o retea logistica nationala formata din 88 de Centre Logistice, Nemo Express ofera servicii de curierat rapid pe intreg teritoriul Romaniei.

 

Prin intermediul retelei de curieri – personal angajat si pregatiti sa raspunda tuturor solicitarilor, livrarea Nemo Express se face in sistem “door to door”, intr-un interval de 1-3 zile pe intreg teritoriul Romaniei, iar confidentialitatea si siguranta serviciilor sunt garantate. Valorile Nemo Express sunt: promptitudine, siguranta si flexibilitate. Compania raspunde in timp real tuturor solicitarilor clientilor aigurandu-le respectarea timpilor de livrare, reprezentand astfel, un partener de incredere ce garanteaza siguranta serviciilor oferite si mereu pregatit sa faca fata oricarui volum al solicitarilor prin solutii personalizate pentru fiecare in parte.

 

Nemo Express pune la dispozitie serviciile sale si ofera solutii pentru cele mai complexe probleme de logistica si transport, bazandu-se pe experienta angajatilor sai. Compania se mandreste cu un climat sanatos, o echipa experimentata, organizata, comunicativa si orientata spre indeplinirea sarcinilor si obtinerii rezultatelor pozitive pentru a ramane in topul firmelor de curierat din tara noastra.

 

Daca vrei sa faci parte dintr-o companiei 100% romaneasca, in continua crestere, te asteptam sa faci parte din echipa Nemo Express.

Joburi