NELSA CONSTRUCTII CASE SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

S.c. Nelsa Constructii  Case S.r.l. este o companie specializata in proiectarea si executia de case pentru beneficiari persoane fizice. In prezent echipa este formata din 7 arhitecti si 4 ingineri de rezistenta. Media de varsta este de 30 ani asadar suntem o echipa tanara si entuziasta. Ne practicam meseria cu entuziasm si am implementat o intreaga serie de proceduri astfel incat sa simplificam intreg parcursul proiectare - autorizare - executie. Pana in prezent ne-am dedicat realizarii proiectelor de case. In tot acest timp am autorizat peste 800 de proiecte la nivel national iar in ultimele 12 luni am livrat aproximativ 160 de proiecte case in toata Romania. Mediul de lucru este unul placut intr-o atmosfera relaxata. Anul 2019 aduce noi oportunitati de angajare asadar asteptam cv-urile dvs.

Media
Echipa
Casa Coral
Casa Coral
Interior
Casa Allure
Casa Allure
Interior 1
Interior 2

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.