NAVIGATOR SOFWARE SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Afacerile de succes nu sunt construite de oameni extraordinari, ci de oameni obişnuiţi cu abilităţi extraordinare. Așa este şi în cazul afacerii noastre. Sloganul nostru- “Gândeşte cu noi. Fii mai puternic!”- reprezintă scopul nostru de a a vea câţi mai mulţi parteneri, care să accepte gândirea colectivă şi ajutorul reciproc în viaţa de afaceri.

Viaţa profesională de producător de software este una foarte activă în lumea de astăzi aflată în schimbare rapidă. Produsele noastre proprii de software sunt instrumente IT bazate pe solicitările pieţei, care sunt folosite în mare parte de consultanţii sistemelor de management ai întreprinderilor.
Este o provocare constantă a fi la curent cu noile tehnologii, a menţine experţii noştri la un nivel ridicat, a învăţa despre modelele de afaceri din ce în ce mai noi. Ne-am promis atât nouă, cât şi partenerilor noştri să oferim întotdeauna un produs modern, flexibil şi fiabil.

SE SPUNE DESPRE NOI
# consultanţii noştri sunt calificaţi si devotaţi # sistem ERP modern şi fiabil # sistemul ERP ne învaţă gândirea în procese # instrumente hardware fiabile # birocraţia s -a redus

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.